dinsdag 22 november 2011

Laatste kans!

Soms krijg je in het leven een laatste kans en soms ook niet. Zo las ik eens over een mevrouw bij de tandarts met een rotte kies. De tandarts vraagt haar of hij de kies nog een laatste kans zal geven of de kies maar gelijk zal  trekken. Mevrouw antwoordt:  ‘Ach tandarts, ik heb in mijn leven twee echtgenoten een laatste kans gegeven, dat is me slecht bevallen, trekken maar!‘
Er kunnen dus allerlei redenen zijn om een laatste kans wel of niet te pakken. Je hebt nu de laatste kans om je kandidaat te stellen voor onze Ledenraad! Deze verkiezingen zijn maar eens in de vier jaar en de kandidaatstellingstermijn voor de komende verkiezingen eindigt op 1 december aanstaande, dus dit is voorlopig je laatste kans!

Wat moet je doen?
In de eerste plaats is het nodig dat je lid bent van Vereniging Eigen Huis en boven de 18 jaar bent. Op de website van Vereniging Eigen Huis vind je het formulier voor de kandidaatstelling, dat vul je in en mail je terug aan de vereniging. Er vindt vervolgens een screening plaats op eventuele belangentegenstellingen of belangenverstrengeling. Ben je bijvoorbeeld makelaar of hypotheekadviseur dan kun je geen zitting nemen in onze Ledenraad.

Wat doet de Ledenraad?
De Ledenraad van Vereniging Eigen Huis heeft een aantal formele bevoegdheden. Er zijn verschillende commisie’s waar men praat met de directie over verschillende thema’s.
Ben je geboeid door het werk van Vereniging Eigen Huis op het gebied van het eigenwoningbezit en de woningmarkt in het algemeen en wil je ook meedenken en praten over het beleid van de vereniging? Grijp dan nu uw laatste kans! We zien uw kandidaatstellingsformulier graag tegemoet!

1 opmerking:

  1. Ik zou zeggen ..geef nooit op.
    Maar ja...makelaar of hypoadvies ,...wie zijn wij.

    Bla bal abla

    BeantwoordenVerwijderen