Over de bloggers

In dit blog leest u berichten van deskundigen van Vereniging Eigen Huis over de hypotheekrenteaftrek. Deze deskundigen zijn:

Bob Maas
Bob Maas is senior beleidsadviseur en woningmarktspecialist bij Vereniging Eigen Huis. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van wonen en weet alles van de hypotheekrenteaftrek. Bob is niet alleen een voorvechter van de belangen van de eigenwoningbezitter, maar ook een groot voorstander van inspanningen die erop gericht zijn de woningmarkt voor alle burgers beter te laten functioneren. ‘Goed wonen, en met name een eigen huis, moet voor iedereen bereikbaar zijn.’

Rob Mulder
Rob Mulder is econoom. Sinds 1 februari 2010 is hij directeur strategie en belangenbehartiging van Vereniging Eigen Huis. Na bijna 25 jaar in uiteenlopende functies te hebben gewerkt bij de Rijksoverheid, vindt hij het een prachtige uitdaging om het publieke belang – het wel en wee van 4 miljoen huishoudens met een eigen woning – nu vanuit Amersfoort te mogen behartigen.

Hans André de la Porte
Hans André de la Porte is woordvoerder van Vereniging Eigen Huis. Hij is veelvuldig in de media om acties van de vereniging toe te lichten en commentaar te geven op gebeurtenissen die de eigenwoningbezitter raken. Op radio en televisie beantwoordt hij vragen van consumenten.

Claudia Umlauf
Claudia Umlauf is beleidsadviseur bij Vereniging Eigen Huis. Zij komt op voor de belangen van eigenwoningbezitters daar waar het gaat om energieleverantie en energiebesparing aan de woning. Claudia streeft ernaar zoveel mogelijk eigenwoningbezitters aan te zetten tot energiebesparing, ten gunste van het milieu, maar zeker ook ten gunste van zijn/haar portemonnee en het wooncomfort.Steven Wayenberg
Steven Wayenberg is juridisch beleidsadviseur bij Vereniging Eigen Huis.

Nico Stolwijk
Nico Stolwijk is beleidsstrateeg bij Vereniging Eigen Huis
Sjoeke PilkesSjoeke Pilkes is secretaris verenigingszaken bij Vereniging Eigen Huis.